Mitsubishi Ecodan Split

Mitsubishi Ecodan Luft-Vatten Split.

Mitsubishi´s luft-vatten värmepump Ecodan Next Generation nyttjar inverterteknologi vilket betyder att Mitsubishi ecodan är varvtalsstyrda. Varför använda mer energi än vad ditt hus behöver beroende på behov. Det är en smart värmepump helt enkelt.

 

Inomhusdelen tillverkas i skottland!

Det är ganska självklart när man tänker på det, skottarna har gjort tankar av högsta kvalité sedan man upptäckte destillering. Inomhusdelen är kompakt. Tanken är på 200 liter och har effektiv slangtanksteknologi. 

Intilligent styrning

Smidig styrning i form av en trådlös kontroll med tempgivare, systemet lär sig ditt värmesystem och preferenser och anpassar sedan uppvärmningen utifrån dessa. Det finns även ett tillägg med Melcoud där man kan styra värempump med app på telefonen genom wifi.


Flera zoner - anpassad värmepump 

Hus i två plan kan ha olika temperaturer för entréplan och övervåning. Detta löser man genom en trådlös rumsgivare per våning och då kan man ha svalare på övervåningen för att få en behaglig känsla i sovrummen. 


Luft-Vatten Värmepump - Priser

Model + Ecodan                 Utan ROT               Med ROT
PUHZ-SW75                 94 875kr                80 644kr
PUHZ-SW100               105 875kr                89 994kr
PUHZ-SW120               112 750kr                95 838kr
PUHZ-SW112               116 875kr                99 344kr
 
Dessa priser är efter standardinstallation, inkl moms, ROT-Avdrag baserat på skatteverkets schablon om Luft-Vatten värmepumpar,
vilken är 30%.  
 

Mitsubishi Zubadan - En värsting

PUHZ-SW112 utmärker sig bland dessa värmepumpar, med Zubadan tekniken kan den behålla sin nominella effekt ner till -15, man får alltså hela 11kW vid denna temperatur!

Kontakta oss - Kostnadsfritt hembesök

Om ni är intresserade av Luft-Vatten värmepump kontakta oss idag, Vi bokar in ett hembesök där vi går igenom hur vi kan anpassa ett val just för ert hus. Vi gör energiberäkningar och ger en offert med fast pris.